ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
 ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: 2310 704430
ΚΟΡΥΦΗ
Ιδανικές προτάσεις για τα μικρά και έφηβα αγόρια μας.

Η προστασία του παιδικού ποδιού αποτελεί πάντα μια μεγάλη έννοια για τους γονείς. Το παιδικό και εφηβικό πέλμα, πέρα από τις απαιτήσεις στην κίνηση και τις δραστηριότητες, εξασφαλίζει και το υγιές πέλμα του εν δυνάμει ενήλικα. Συνεπώς η προστασία του παιδικού ποδιού στο σπίτι αποτελεί βασική μέριμνα και για το κατάστημα vip-pantofles.gr, που όλα αυτά τα χρόνια, με την εμπειρία και τη γνώση του, προσφέρει τις καλύτερες επιλογές, ποιοτικά και αισθητικά, στα παιδικά ανατομικά παντοφλάκια.

Για τα συνήθως ζωηρά αγοράκια μας η εταιρεία MINI MAX προτείνει το κλειστό παιδικό ανατομικό παντοφλάκι MINIMAX TROXO, με ωραία σχέδια και φωτεινά χρώματα στο επάνω μέρος, σε μπλε χρώμα. Έχει αντιολισθητική σόλα για σταθερό βηματισμό χωρίς τραυματισμούς και δερμάτινο πατάκι χωρίς χημική επεξεργασία για την φροντίδα του ευαίσθητου παιδικού δέρματος. Είναι κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας ύφασμα που αφήνει το πόδι να αναπνέει και ασφαλίζει στο πλάι με φερμουάρ για να κρατάει το ποδαράκι σταθερό. Κατασκευασμένο σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, σε ευρωπαϊκά εργοστάσια, αποτελεί ιδανική επιλογή για τα πρώτα βήμα του αγοριού σας. Πλένεται στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς χωρίς στείψιμο και στεγνώνεται μακριά από πηγές θερμότητες. Ο δερμάτινος πάτος αφαιρείται και πλένεται ξεχωριστά με κρύο νερό. Έχει μικρή φόρμα, οπότε επιλέξτε ένα νούμερο μεγαλύτερο.

Αγορίστικα ανατομικά χειμερινά παντοφλάκια MINIMAX TROXO

Μια εξίσου καλή επιλογή μας δίνει και η εταιρεία DISNEY με το αγορίστικο κλειστό χειμερινό παντοφλάκι SPIDERMAN σε μπλε χρώμα, το DISNEY R 1310183 T BLUE. Έχει αντιολισθητική σόλα για την αποφυγή τραυματισμών και δερμάτινο μαλακό πατάκι χωρίς χημική επεξεργασία για την προστασία του παιδικού πέλματος. Είναι κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας ύφασμα που αφήνει το πόδι να αναπνέει και ασφαλίζει στο πλάι με αυτοκόλλητο. Πλένεται στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς χωρίς στείψιμο και στεγνώνεται μακριά από πηγές θερμότητας. Ο δερμάτινος πάτος αφαιρείται και πλένεται ξεχωριστά με κρύο νερό. Η φόρμα του είναι κανονική.

Αγορίστικα κλειστά χειμερινά παντοφλάκια SPIDERMAN DISNEY R 1310183 T BLUE

Αγορίστικα κλειστά χειμερινά παντοφλάκια SPIDERMAN DISNEY R 1310183 T BLUE

Τα αγορίστικα χειμερινά ανοιχτά παντοφλάκια της εταιρείας NATALIA, NATALIA 7035 FRANCIA αποτελούν μια ακόμη αγαπημένη επιλογή των μικρών μας φίλων. Σε μπλε χρώμα με σχέδιο βασισμένο σε αγαπημένο παιδικό ήρωα, είναι κατασκευασμένα από βελουτέ ύφασμα άριστης ποιότητας. Έχουν ίσια και αντιολισθητική σόλα, για ασφαλή βάδιση και παιχνίδι στο σπίτι. Πλένονται στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς, χωρίς στείψιμο. Έχουν φόρμα κανονική και είναι ισπανικής κατασκευής.

Αγορίστικα ανοιχτά χειμερινά παντοφλάκια NATALIA 7035 FRANCIA

Αγορίστικα ανοιχτά χειμερινά παντοφλάκια NATALIA 7035 FRANCIA

Φροντίζοντας και για τις ανάγκες των έφηβων φίλων μας η εταιρεία FAME μας προτείνει την χειμερινή εφηβική παντόφλα ισπανικής κατασκευής FAME NL 1700 NAVY. Σε μπλε χρώμα, για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου, πρόκειται για μια χειμερινή παντόφλα με βαθιά φόρμα που εξασφαλίζει την απαραίτητη  σταθερότητα και υποστήριξη του ποδιού. Είναι κατασκευασμένη από μαλακό βελουτέ ύφασμα και έχει ίσια εύκαμπτη και αντιολισθητική σόλα για τη σωστή, άνετη και ασφαλή βάδιση. Η φόδρα του είναι από ζεστό ύφασμα. πλένεται στους 30 βαθμούς χωρίς στείψιμο και έχει φόρμα κανονική.

Εφηβικές χειμερινές παντόφλες FAME NL 1700 NAVY

Αλλά και το κλειστό αγορίστικο χειμερινό παντοφλάκι της εταιρείας ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ, ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ 4325.309 AZULON/ROJO αποτελεί μια πολύ άνετη και ζεστή  επιλογή για τα απαιτητικά αγοράκια μας. Ισπανικής κατασκευής, το βρίσκουμε σε μπλε χρώμα με νεανικό σχέδιο στο επάνω μέρος. Έχει ίσια και αντιολισθητική σόλα για ασφαλή βάδιση και είναι κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας βελουτέ ύφασμα. πλένεται στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς χωρίς στείψιμο. Επιλέξτε ένα νούμερο μεγαλύτερο από το κανονικό σας, καθώς η φόρμα του είναι μικρή.

Αγορίστικα κλειστά χειμερινά παντοφλάκια ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ 4325.309 AZULON/ROJO

Αγορίστικα κλειστά χειμερινά παντοφλάκια ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ 4325.309 AZULON/ROJO

Τέλος μια άνετη και ανατομική επιλογή μας προσφέρει η εταιρεία PAREX με τις εφηβικές ανατομικές χειμερινές παντόφλες GOOFY, PAREX 10124166 BLUE, σε μπλε χρώμα. Έχει ελαφριά, σταθερή και αντιολισθητική σόλα, ιδανική για την προστασία του πέλματος και την ορθή βάδιση. Ο πάτος είναι ανατομικός, για την σωστή υποστήριξη του εφηβικού ποδιού. Πλένεται στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς χωρίς στείψιμο και έχει φόρμα κανονική. Αποτελεί επίσημο προϊόν.

Εφηβικές ανατομικές χειμερινές παντόφλες GOOFY PAREX 10124166 BLUE

Και αυτές είναι κάποιες από τις επιλογές της vip-pantofles.gr για τα μικρά αλλά και έφηβα αγόρια μας,  Τα παιδιά ξεκινούν να περπατούν και  ανακαλύπτουν τον κόσμο μας μέσα από το παιχνίδι, και συνεχίζουν μεγαλώνοντας με τις σχολικές  απαιτήσεις  και τις κουραστικές συχνά εξωσχολικές δραστηριότητες. Ας μην ξεχνάμε λοιπόν πόσο απαιτητική μπορεί να είναι και η δική τους καθημερινότητα και ας τους ξεκουράσουμε στο σπίτι με το σωστό ζευγάρι χειμερινών παντοφλών.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ