ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
 ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: 2310 704430
ΚΟΡΥΦΗ
Κοριτσίστικα ανοιχτά χειμερινά παντοφλάκια FAME NL 1550 FUXIA

Το φθινόπωρο έφερε τα πρώτα κρύα και ήρθε η ώρα να επιλέξουμε τα χειμερινά παντοφλάκια για τις μικρές μας φίλες! Και μη νομίζετε πως αυτό είναι ένα απλό εγχείρημα. Οι μικρές κοκέτες φίλες μας δεν αρκούνται στην υψηλή ποιότητα κατασκευής των παντοφλών τους, ούτε μονάχα στα ανατομικά χαρακτηριστικά τους. Εδώ η ποιότητα, η άνεση και η ασφάλεια του ποδιού σίγουρα πρέπει να συνδυάζεται με τα καλαίσθητα και ζωηρόχρωμα σχέδια. Ευτυχώς το κατάστημα vip-pantofles.gr έχει τις ιδανικότερες προτάσεις για το απαιτητικό και αξιολάτρευτο κοριτσίστικο κοινό της, προτάσεις που θα βρείτε πως συνδυάζουν επιτυχώς όλα τα παραπάνω!

Για τις μικρές μας πριγκίπισσες οι προτάσεις είναι πολλές. Ξεχωρίζοντας λίγες μόνο από αυτές θα ξεκινήσουμε με την εταιρεία MINIMAX και το ανατομικό χειμερινό κοριτσίστικο παντοφλάκι MINIMAX G KUKU FUCSHIA, σε φούξια χρώμα με ωραία σχέδια και φωτεινά χρώματα στο επάνω μέρος. Είναι κατασκευασμένο σε ευρωπαϊκά εργοστάσια σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Έχει αντιολισθητική σόλα για αποφυγή ατυχημάτων και δερμάτινο πατάκι χωρίς χημική επεξεργασία. Ασφαλίζει στο πλάι με φερμουάρ για επιπλέον σταθερότητα στο πόδι. Είναι κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας ύφασμα που αφήνει το πόδι να αναπνέει. Μια ιδανική επιλογή για τα πρώτα βηματάκια των μικρών κοριτσιών μας. Πλένεται στους 30 βαθμούς στο πλυντήριο, χωρίς στείψιμο και στεγνώνεται φυσικά, μακριά από πηγές θερμότητας. Ο δερμάτινος πάτος αφαιρείται και πλένεται ξεχωριστά με κρύο νερό. Έχει μικρή φόρμα, οπότε συστήνεται η επιλογή ενός νούμερου μεγαλύτερου.

Κοριτσίστικα ανατομικά χειμερινά παντοφλάκια MINIMAX G KUKU FUCHSIA

Κοριτσίστικα ανατομικά χειμερινά παντοφλάκια MINIMAX G KUKU FUCHSIA
25,00 €

Και τα κοριτσίστικα χειμερινά παντοφλάκια OLITAS CV 1207-V LILA από την εταιρεία OLITAS κινούνται στην ίδια λογική. Κατασκευάζονται στην Ισπανία από άριστης ποιότητας ύφασμα που αφήνει το πόδι να αναπνέει, σε χρώμα λιλά, με ωραία σχέδια και φωτεινά χρώματα στο πάνω μέρος. Έχουν αντιολισθητική σόλα για σταθερά βήματα, δερμάτινο μαλακό πατάκι χωρίς χημική επεξεργασία που προστατεύει το ευαίσθητο παιδικό πόδι και αυτοκόλλητο στο πλάι για να ασφαλίζουν και να κρατούν το πόδι σταθερό. Είναι ιδανικά για τα πρώτα βήματα των κοριτσιών μας. Πλένονται στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς χωρίς στείψιμο και στεγνώνονται μακριά από πηγές θερμότητας. Ο δερμάτινος πάτος αφαιρείται και πλένεται ξεχωριστά με κρύο νερό. Έχουν φόρμα κανονική.

Κοριτσίστικα κλειστά χειμερινά παντοφλάκια OLITAS CV 1207 LILA

Κοριτσίστικα κλειστά χειμερινά παντοφλάκια OLITAS CV 1207-V LILA
23,00 €

Τα κοριτσίστικα κλειστά χειμερινά παντοφλάκια ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ 4325.30 FUCHSIA  της εταιρείας ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ σε φούξια χρώμα, που απεικονίζουν γνωστούς παιδικούς ήρωες είναι σίγουρο πως θα ενθουσιάσουν τις μικρές μας φίλες. Έχουν ίσια και αντιολισθητική σόλα για την προστασία του παιδικού ποδιού και είναι κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας βελουτέ ύφασμα. Πλένονται στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς χωρίς στείψιμο. Είναι ισπανικής κατασκευής και έχουν μικρή φόρμα, οπότε συστήνεται ένα νούμερο μεγαλύτερο.

Κοριτσίστικα κλειστά χειμερινά παντοφλάκια ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ 4325.30 FUCHSIA

Κοριτσίστικα κλειστά χειμερινά παντοφλάκια ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ 4325.30 FUCHSIA
19,00 €

Μια εξίσου ζεστή, άνετη και πρωτότυπη επιλογή μας δίνει η εταιρεία OLITAS με το κοριτσίστικο κλειστό χειμερινό παντοφλάκι OLITAS CV 3274 MAQUILLA σε σομόν χρώμα, με ωραία φωτεινά χρώματα στο επάνω μέρος, που ασφαλίζει με αυτοκόλλητο στο πλάι. Ιδανικότατη επιλογή για τα πρώτα βήματα των κοριτσιών, καθώς διαθέτει αντιολισθητική σόλα και δερμάτινο μαλακό πατάκι χωρίς χημική επεξεργασία. Είναι κατασκευασμένο στην Ισπανία από άριστης ποιότητας ύφασμα που αφήνει το πόδι να αναπνέει και προστατεύει το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Πλένεται στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς χωρίς στείψιμο και στεγνώνεται μακριά από πηγές θερμότητας. Έχει φόρμα κανονική.

Κοριτσίστικα κλειστά χειμερινά παντοφλάκια OLITAS CV 3274 MAQUILLA

Κοριτσίστικα κλειστά χειμερινά παντοφλάκια OLITAS CV 3274 MAQUILLA
23,00 €

Η εταιρεία FAME, ανάμεσα σε άλλα, προτείνει για τα αγαπημένα μας κορίτσια το χειμερινό κοριτσίστικο ανοιχτό παντοφλάκι FAME NL 1550 FUXIA, ισπανικής κατασκευής, σε φούξια χρώμα. Έχει ίσια και αντιολισθητική σόλα για προστασία από μικροτραυματισμούς των αστραγάλων και είναι κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας βελουτέ ύφασμα που κρατά ζεστό το πόδι. Πλένεται στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς χωρίς στείψιμο. Έχει φόρμα στενή επομένως επιλέξτε ένα νούμερο μεγαλύτερο.

Κοριτσίστικα ανοιχτά χειμερινά παντοφλάκια FAME NL 1550 FUXIA

Κοριτσίστικα ανοιχτά χειμερινά παντοφλάκια FAME NL 1550 FUXIA
18,00 €

Τέλος, μια ιδιαιτέρως ζεστή και άνετη επιλογή μας δίνει η εταιρεία FAME με το κλειστό χειμερινό παιδικό παντοφλάκι μποτάκι FAME 42/100 NAVY. Είναι κατασκευασμένο από άριστης ποιότητας ύφασμα, σε μπλε χρώμα με φουξ λεπτομέρειες. Έχει εύκαμπτη και αντιολισθητική σόλα για ξεκούραστη και ασφαλή βάδιση και ασφαλίζει στο πλάι με αυτοκόλλητο για επιπλέον σταθερότητα του ποδιού. Πλένεται στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς χωρίς στείψιμο και στεγνώνεται μακριά από πηγές θερμότητας, με φυσικό τρόπο. Έχει κανονική φόρμα.

Κοριτσίστικα κλειστά χειμερινά παντοφλάκια μποτάκια FAME 42/100 NAVY

Κοριτσίστικα κλειστά χειμερινά παντοφλάκια μποτάκια FAME 42/100 NAVY
15,00 €

Μπορείτε λοιπόν να διαλέξετε ένα από τα όμορφα, ζεστά και άνετα σχέδια που έχει να μας προτείνει το vip-pantofles.gr, ανάλογα με τα γούστα και τις ανάγκες των μικρών δεσποινίδων μας και να τους προσφέρετε την ξεκούραση και θαλπωρή που τόσο χρειάζεται το παιδικό ποδαράκι μετά από μία μέρα γεμάτη δραστηριότητες και παιχνίδι!

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ