ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
 ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ: 2310 704430
ΚΟΡΥΦΗ
Title Image

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΑΡΧΙΚΗ / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στο vip-pantofles.gr, η πρώτη αλλαγή των προϊόντων, εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους, δε σας επιβαρύνει με έξοδα μεταφοράς για προϊόντα αξίας 40€ και άνω, και είναι Δωρεάν για όλη την Ελλάδα, αρκεί να χρησιμοποιήσετε την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική με την οποία συνεργαζόμαστε. Για προϊόντα αξίας έως 39,99€ το κόστος αλλαγής είναι 3€.

1. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ/ΧΡΩΜΑ/ΣΧΕΔΙΟ

Για την επιστροφή των προϊόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο info@vip-pantofles.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2310704430. Το νέο προϊόν σας αποστέλλεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική, την επομένη από την ημέρα καταχώρησης του αιτήματος προς αντικατάσταση των προϊόντων σας. Σημειώστε ότι για να παραλάβετε το νέο προϊόν θα πρέπει να παραδώσετε στον αντιπρόσωπο της Γενικής Ταχυδρομικής το δέμα που έχετε προς επιστροφή.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την αντικατάσταση των προϊόντων είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του) με την απόδειξη αγοράς του ή με οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο.
Σε σπάνια περίπτωση που δεν εντοπίσατε κάποιο άλλο σχέδιο, ή δε διατίθεται το νούμερο ή /και το χρώμα που επιθυμείτε, για την αντικατάσταση του προϊόντος γίνεται επιστροφή χρημάτων.

2. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ

Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο info@vip-pantofles.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2310704430.Το vip-pantofles.gr επεξεργάζεται το αίτημα επιστροφής του προϊόντος και δίνει εντολή στην μεταφορική εταιρεία Γενική Ταχυδρομική να παραλάβει το προϊόν σας από τη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Μετά την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος, επικοινωνούμε άμεσα μαζί σας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία επιστροφής.

3. ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία μας κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε επισταμένο έλεγχο των προϊόντων, ούτως ώστε να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα τους και την ορθή αποστολή. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που είναι διαφορετικό από το προϊόν που παραγγείλατε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail στο info@vip-pantofles.gr, είτε τηλεφωνικά στο 2310704430 και να ακολουθήσετε τη διαδικασία όμοια με Αλλαγή σε Μέγεθος / Χρώμα / Σχέδιο, όπως αναφέρεται παραπάνω.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

1. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο ή να φέρει εσωτερικές κι εξωτερικές φθορές (προτείνουμε να δοκιμάζετε το προϊόν πάνω σε μαλακή επιφάνεια, όπως χαλί, μοκέτα κλπ), καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του) με την απόδειξη αγοράς του ή με οποιουδήποτε άλλου είδους έντυπο.

2.  Μετά τις 7 ημέρες έως και τις 14 ημέρες, γίνονται αποδεκτές οι επιστροφές των προϊόντων σας, για τις οποίες επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία προκύπτουν από την παράδοση και επιστροφή της παραγγελίας σας. Πέραν των 14 ημερολογιακών ημερών δεν γίνεται αποδεκτό ουδέν αίτημα προς επιστροφή των προϊόντων σας.

3. Παρακαλείστε να μην χρησιμοποιήσετε μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, καθώς επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα. Θα θέλαμε ακόμα να επιστήσουμε την προσοχή σας, πως για λόγους οργάνωσης του Τμήματος Επιστροφών, αν δεν προηγηθεί επικοινωνία με έναν από τους άνωθεν τρόπους, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το προϊόν σας να μην φτάσει ποτέ τις αποθήκες μας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ

Για αλλαγές από Κύπρο, ο πελάτης πραγματοποιεί την επιστροφή με δική του χρέωση, και επιβαρύνεται με τα έξοδα της αντικατάστασης που είναι 5€.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Μεταλλείων Ταύρου 6, 56224
Έυοσμος, Θεσσαλονίκη
ΤΗΛ. 2310 704430
e-mail: info@vip-pantofles.gr

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα, Τετάρτη και Σαββάτο
9:00πμ – 3:00μμ

Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή
9:00πμ – 2:00μμ και 5:00μμ – 9:00μμ

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ